вторник, 8 ноября 2016 г.

Samsung Galaxy S7 Edge, отриманий замість Note 7, вибухнув


Компанія Samsung продовжує відчувати на собі всі фінансові труднощі після скандалу з самозаймистими смартфонами Note 7. Але і це ще не межа, тому що в мережі почала з'являтися інформація про перші згорілі флагманські Galaxy S7 Edge.
Іронія ситуації зі згорілими Galaxy S7 Edge ще і в тому, що деякі з них були отримані в якості компенсації за обмін Galaxy Note 7. Нагадаємо, що всі покупці Note 7 могли обміняти їх на гроші або на флагманські Galaxy S7 Edge і різницю в ціні. Як показує останній випадок, деякі погодилися на такий обмін даремно, так як і Galaxy S7 Edge може вибухнути в процесі зарядки.
Смартфони від Samsung вибухають по цілком зрозумілих причин. Тут величезну роль грає поєднання чинників: округла форма корпусу, неякісний ізоляційний матеріал і тонкі рамки. Всі ці фактори безпечні самі по собі, але їх поєднання призводить до того, що акумулятори вибухають в процесі зарядки. Та ж доля, може спіткати й інші потужні смартфони від різних виробників, але поки всі масові випадки за компанією Samsung.
Друзі сайту: вас може зацікавити steam account, який ви можете придбати за вигідною ціною.
Займання Samsung Galaxy S7 Edge не просто чутка. Деніел Рамірес з США стверджує, що пристрій загорівся в його кишені, він уже подав до суду на виробника. Ще один випадок був зафіксований в процесі зарядки пристрою.
Поки компанія Samsung ніяк не коментує нові випадки загоряння їх пристроїв.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Popular Posts